Skip to main content
0

BHV Cursus

Heeft u nog nooit een BHV cursus gedaan en mist u nog alle kennis? Of is het alweer jaren geleden dat u een bedrijfshulpverlening cursus heeft gevolgd? Dan zit u bij Empire BHV goed. Wij bieden een laagdrempelige en toegankelijke BHV Basis Cursus aan, zodat u weet wat u moet doen in een noodsituatie.

Tijdens deze cursus leert u alles over bedrijfshulpverlening en eerste hulp bij ongevallen. Na afloop ontvangt u een certificaat en kunt u ondersteuning bieden bij risicosituaties. Zowel reanimatie als het blussen van een brand behoren tot de inhoud van de training.

WAT LEER JE
TIJDENS DE BHV-CURSUS?

EHBO

  • Stabiele zijligging
  • Reanimatie en AED
  • Het gebruik van verschillende verbanden
  • Juist handelen van botbreuken en brandwonden
  • Juist handelen bij verslikking

Brand en ontruiming

  • Soorten klassen brand en de daarvoor juiste brandmiddelen
  • Een beginnende brand blussen
  • Procedures voor ontruiming
  • Effectieve communicatie bij incidenten
Aanmelden
bhv-cursus Nijmegen
Specificatie Omschrijving
Duur 1 dag
Certificaat Erkend BHV certificaat met een geldigheid van één jaar
Groepsgrootte 6 - 12 mensen

De inhoud van de cursus

Om ervoor te zorgen dat wij u optimaal kunnen begeleiden, bestaat de groep van cursisten uit maximaal 12 deelnemers. De BHV Instructeur behandelt de theorie klassikaal in een compacte groep zodat er persoonlijke aandacht is voor iedere deelnemer. Na het doornemen van de theorie gaan we aan de slag met de praktijk zodat u ook in reële situaties ondersteuning kan bieden bij nood. De cursus wordt afgesloten met een examen. Wanneer u deze succesvol afrondt, ontvangt u een BHV certificaat.

De kosten van een BHV Basis Cursus

De kosten van een BHV Basis Cursus bedragen €160,- (incl. BTW). U ontvangt hiervoor de theorielessen en praktijklessen in 1 dag, aaneensluitend het examen en een erkend BHV certificaat dat één jaar geldig is.

U kunt ervoor kiezen om deel te nemen aan de cursus op een van onze locaties of voor een cursus bij u op locatie.

Kies een beschikbare datum! Boek uw cursus via de boekingsmodule.

BHV CURSUS

Nijmegen, Kerkenbos 1037

Nederlandstalig

Geschikt voor herhalingscursus

160,-

(incl BTW)

Aanmelden voor cursus

BHV BEDRIJF

Op eigen locatie of bij ons

Nederlandstalig

Geschikt voor herhalingscursus

160,-

(incl BTW)

Nu offerte aanvragen

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

Wij hebben al veel mensen mogen helpen bij het behalen van hun bhv-certificaat. Benieuwd wat hun ervaring was?

Prima dag gehad met een leuke, kundige instructeur. Best veel info in korte tijd maar door de manier van lesgeven was het heel goed te doen. Afwisseling theorie en praktijk was ook prima. De cursus... was erg goed gefaciliteerd 👍🏻Lees meer
Fam. Dijks
Fam. Dijks
11:00 25 Jan 23
Duidelijke instructie en werk gerelateerd.Geen overbodige informatie.De gehele cursus was goed verzorgd.
Yessica van den Boomen
Yessica van den Boomen
16:14 02 Dec 22
Hier een BHV cursus bij mogen wonen, stof wordt duidelijk uitgelegd. Ruimte voor vragen en het is interactief. Zeker een aanrader als je een certificaat nodig hebt.
Jeremy Mulder
Jeremy Mulder
00:35 27 Sep 21
Duidelijke en leuke cursus, met recente en waardevolle info! Ruimte voor humor, altijd belangrijk. In korte tijd worden er zeel veel onderwerpen belicht, en helder uitgelegd. Top!
Marja Servaas
Marja Servaas
19:16 11 Aug 21
Een hele duidelijke en fijne cursus. De gegeven informatie is recent en de docent is op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van (bedrijfs)veiligheid.Erg fijn dat er ook een... leerboek wordt aangeboden om nog is te kunnen terugvallen op bepaalde onderwerpen.Ik raad deze cursus iedereen aan.Lees meer
Jop Verhoeven
Jop Verhoeven
23:46 20 Jul 21
Ik heb deze BHV cursus al meerdere keren gehad. Super duidelijk. Interactief wat minder dit jaar door de corona natuurlijk, dat vond ik zelf wel jammer. Verder is Vince, de instructeur, een super... aardige spontane kerel. Er is ruimte voor een grapje en een lolletje, daar door blijft alles ook heel goed hangen, omdat je het als een leuke ervaring zult herinneren. Daarom geef ik 5 sterren aan de Empire BHV cursus tot volgend jaar dankjewel !!Lees meer
Ryan Peters
Ryan Peters
16:02 02 Jun 21
super cursus gehad, duidelijk uitgelegd. De instructeur houd de sfeer er goed in en zorgt ervoor dat de cursus goed te volgen is en in de praktijk makkelijk uit te voeren is.
Erik stoel
Erik stoel
19:52 26 Mar 20
Een zeer goede en leuke middag gehad bij Empire Bhv!Heb zeer veel geleerd op een zeer makkelijke manier. Ik raad iedereen aan om hier een bhv cursus te nemen.
Saab Saab
Saab Saab
15:45 11 Feb 20