BHV Cursus

Heeft u nog nooit een BHV cursus gedaan en mist u nog alle kennis? Of is het alweer jaren geleden dat u een bedrijfshulpverlening cursus heeft gevolgd? Dan zit u bij Empire BHV goed. Wij bieden een laagdrempelige en toegankelijke BHV Basis Cursus aan, zodat u weet wat u moet doen in een noodsituatie.

Tijdens deze cursus leert u alles over bedrijfshulpverlening en eerste hulp bij ongevallen. Na afloop ontvangt u een certificaat en kunt u ondersteuning bieden bij risicosituaties. Zowel reanimatie als het blussen van een brand behoren tot de inhoud van de training.

Specificatie Omschrijving
Duur 1 dag
Certificaat Erkend BHV certificaat met een geldigheid van één jaar
Groepsgrootte 6 - 12 mensen

De inhoud van de cursus

Om ervoor te zorgen dat wij u optimaal kunnen begeleiden, bestaat de groep van cursisten uit maximaal 12 deelnemers. De BHV Instructeur behandelt de theorie klassikaal in een compacte groep zodat er persoonlijke aandacht is voor iedere deelnemer. Na het doornemen van de theorie gaan we aan de slag met de praktijk zodat u ook in reële situaties ondersteuning kan bieden bij nood. De cursus wordt afgesloten met een examen. Wanneer u deze succesvol afrondt, ontvangt u een BHV certificaat.

De kosten van een BHV Basis Cursus

De kosten van een BHV Basis Cursus bedragen €140,- (incl. BTW). U ontvangt hiervoor de theorielessen en praktijklessen in 1 dag, aaneensluitend het examen en een erkend BHV certificaat dat één jaar geldig is.

U kunt ervoor kiezen om deel te nemen aan de cursus op een van onze locaties of voor een cursus bij u op locatie.

Kies een beschikbare datum! Boek uw cursus via de boekingsmodule.

Bent u overtuigd?

Meld u aan voor een BHV cursus!

Nu Aanmelden